26. syyskuuta 2011

move eat learn

Maanantaisin pitää aina haaveilla tulevista reissuista, katsella vanhoja matkakuvia, ja ehkä hieman väijyä lentoja momondossa. Tässä kolme uskomattoman upeeta lyhäriä, eikä siis todellakaan jeesaa matkakuumeeseen. Mut hei hyvää viikkoa!


MOVE from Rick Mereki on Vimeo.


EAT from Rick Mereki on Vimeo.


LEARN from Rick Mereki on Vimeo.

3 guys, 44 days, 11 countries, 18 flights, 38 thousand miles, an exploding volcano, 2 cameras and almost a terabyte of footage... all to turn 3 ambitious linear concepts based on movement, learning and food ....into 3 beautiful and hopefully compelling short films.....

22. syyskuuta 2011

seaside breakfast run

Oli huippu juoksu, kiitos kaikille osallistuneille! Meitä oli yllättävän iso jengi, kelasin että tää aamuajankohta olis karsinut porukkaa, mut ei, hyvä te! Ja ilmakin suosi, oli niin kaunista ja raikasta ja ihanan syksyistä. Ylisanoja tulee vaan mieleen, jäi niin hyvä fiilis koko päivälle.  Je!








20. syyskuuta 2011

run with me !!!

Hei ystävät ja kylänmiehet! Ylihuomenna torstaina klo 7.30 starttaa meikäläisen aamulenkki Nike Helsinki myymälästä Kampista. Kyseessä on siis Nike Running Clubin viikottainen lenkki, ja tämän viikon lenkin olen minä suunnittelut ja sen myös vedän. Seaside breakfeast run tulee olemaan letkeä aamulenkki joka juostaan keskustan merimaisemissa, ja juoksun jälkeen tarjolla olisi vieläpä brekua Nike storessa. Ja huomhuom: kaikkien facebookisssa ilmoittautuneiden kesken arvotaan kolme kappeletta Nike Vapor- juoksutakkeja! (superkiva ja hyvä tekninen juoksutakkitakki, tykkään! Se on tuo tuossa kuvassa!)
Messiin messiin!




Behind the scenes- video... Joutuu vieläkin mutella tai tosi hiljasilla äänillä tätä kattelee.. 



Video: Pablo Films, Kuvat KaiKuusisto/Nike Finland


19. syyskuuta 2011

hyvät dokkarit

Hei te, jotka ette ole vielä katsoneet YLE Areenalta näitä dokkareita, vielä ehtis! Eli kyseessä dokumentit Mielen salattu voima osa 1, juuri esitetty osa 2, sekä Kauneuden tähden? Tosi monet ovatkin näitä ehtineet jo suositella, sekä eräät myös kirjoittaneet niin hyvin ja kauniisti dokkareista kummuneista ajatuksista. Eli katsokaa dokumentit ja tsekatkaa mitä nämä upeat naiset Laura, Jenny ja Jenni ovat niistä kirjoittaneet. Niin paljon asiaa, ja juuri sellaisia ajatuksia joista itsekin haluaisin kirjoittaa , mutta hei nämä tehneet sen jo niin hyvin.. Katsokaa ja lukekaa people ! 



Ja, hei. Voisko joku ystävällisesti viedä mut sienimetsään. En enää kestä katella facebookissa jengin superiloisia katsokaas oltiin sienestää, ja wau mikä saalis- kuvia. Oon niin avuton cityläinen; en tunnista niitä sieniä, enkä todellakaan tiedä mihin hiton metsään ja salaspoteillle niitä vois mennä poimimaan. Metsä täynnä hyvää ruokaa, haluun haluun!

13. syyskuuta 2011

liiku luonnossa!

Viime viikolla käväisimme Lauran kanssa Helsinki Paleon luonnollisen liikkumisen treeneissä. Metsätreenitreffit järjestetään kerran viikossa Keskuspuiston metsässä ja kaltseilla, sateen sattuessa siirrytään sisälle Kisikseen. Tällä kertaa jäätiin kuitenkin metsän tuntumaan ulos, vaikka megarankkasade yllätti aivan ensi metreillä. Meikä oli näissä treeneissä vähän niinku sivustakatsojan roolissa; mukana oli kuvauskamat koska halusin dokumentoida tätä luontoharjoitteluhommaa ja homman vetäjää Jaskaa. Ja sivustakatsoja, eli minä, oli ainoa jolla ei ollut paljasjalkakenkiä jalassa. Mutta onneksi kamera antaa aina melkein kaiken anteeksi, on se niin helppoa piilotua Canonin taakse tilanteessa kuin tilanteessa, oli sitten se ainoa jolla ei ole fivefingersejä, tai se ainoa jolla on tennarit ja farkut fancyssa kokkaritilaisuudessa.. (tämä tapahtuu tosi usein..heh) 
No, sade oli siis tosi hevi, mutta kisikseen ei kuitenkaan lähdetty, joten pidimme treenit  läheisen rakennuksen sadekatoksen alla. Tunnelma oli tiivis, märkä ja mukava. Kyykättiin, ilmanyrkkeiltiin ja hei opittiin palomiesote! (4. kuva!) Odotan innolla että ihan sinne mettään pääsis, ja ihan kunnolla treenailemaan tota MovNatia! Seuraavat harjoitukset ovat tämän viikon torstaina klo 18. Tarkempi info, klik.


Meitsi on muuten niin hölmö ja turhamainen, että fivefingers-tossut ovat aivan liian tyhmännäköiset laittaakseni niitä omiin jalkoihini. Mutta hei, ingen problem. Jos tällainen turhis haluaa osallistua luonnollisen liikkumisen treeneihin,  löytyy noita paljasjankatossuja ilman varvasvälejäkin. Siskon kautta sain Vivobarefoot-tossut testiin, vielä en ole päässyt itse testihommiin, mutta kuulemma aivan yhtä hyvät kuin Vibramit, ellei jopa paremmat. ;) Eli ens treeneissä paljasjalkatuntumaa tyyliä unohtamatta!

No onhan noi Vivot (mustat vasemmalla. noi toiset on ne pebatossut.) paaljon paremman näköiset kuin ne varvasvälilliset... 

7. syyskuuta 2011

run with shafik

Tänään Nike Running Clubin lenkin vetää Mr. Shafik! Tulkaa messiin!



















                                

Ollut hieman juoksupainotteista tämä mun bloggailu.. Koittakaa kestää, jos siellä yhtään juoksuheittereitä, mhuah. Mutta hei, tuolla on niin ihanan raikasta ja hapekasta. Kohta kuitenkin taas murjotetaan sisätiloissa. Tässä vielä muutama ruutu viime viikkoisesta avajaislenkistä, joka vedettiin Töölönlahden holleilla. Mihinköhän Shafik vie meidät tänään...

























6. syyskuuta 2011

pojatki zumbaa

Välillä biisit jää jumittamaan päähän. Välillä biisi jää jumittamaan todella kauaksi aikaa, siis niin kauaksi, että meinaa kuuppa hajota, ja viimeisin biisi joka on soinut mun päässä t o d e l l a superärsyttävyyteen asti, (8 päivää taukoamatta) on Ruudolfin ja Karri Koiran Mammat riivaa. Ei siinä, ihan kingi biisi, piristää aina (loistava etkoilla!), mutta kun biisi riivaa, se riivaa. Mulla on nyt ollut parin viikon tauko kappaleesta, eli tämän söpön poikien zumbailuvideonkin jouduin tsekkaa mutella, heh.. Mutta ihana katella kun pojat tanssii, niin söpöä! 

                             

Alkukesästä sain PlayStation Movella pelattavan Zumba Fitness -pelin testiin. Hehhh, vastapäisen talon naapureilla on varmasti ollut hauskaa katsottavaa, (ja alakertalainen on v a r m a s t i ollut iloinen töminästä..) kun kaksi jumppairmaa on vetänyt hiki hatussa hiphop-, merengue ja salsamuuvsseja. Mut homma skulaa, erittäin hauskaa toimintaa ja hiki lentää! Kun ei jaksa vaivautua ylösulosjalenkille, olkkarin lattia toimii erinomaisesti jumppa/zumbastudiona. Pitää vielä hankkia toinen liikeohjain, että pystyy kunnolla skabaamaan pisteistä. Jos jostain pitää marista, niin biisit voisi olla parempia, ja musiikki saisi suhteeessa kovemmalla kuin ohjaajan ääni. Nyt pitäis vaan ihan vähän isompi areena saada, ihan liian pieni olkkari mulla zumbailuun.

1. syyskuuta 2011

Nike Running Club Unfair Advantage Video

Se on valmis, wohooo! Ei enää salamyhkäilyä.. Saanen esitellä: Nike Running Club Unfair Advantage video! (please watch in hd) Go Pablo Films! Hyvää matskua saitte meistä tavisjuoksijoista! Tykkään kovasti! (vaikka superpaljon myös kuumottaa katsella omaa pärstää..)
Olkee hyvä:


Running Clubin syksyn aikataulu on nyt myös julkistettu. Tulkaahan ihmiset juoksemaan meidän kanssa! Pääsette tutustumaan meidän neljän juoksijan lempireitteihin, eli vaihtelevia lenkkimaisemia luvassa, sekä luonnollisesti hyvä seura taattu. Tsekkaa tarkemmat speksit täältä.



Kuvat: Kai Kuusisto/NIke Finland

Sitten olisi vielä behind the scenes-matskut näyttämättä. Laitan loputkin Running Club videot ja kuvat tänne kunhan pystyn itse katsomaan oman pätkäni äänien kanssa. (omg oma ääni ja maneerit, üüüüüh ja huh huh..)